Samen op Berenjacht in Lansingerland

 

Berenjacht

Berenjacht

Stop de verspreiding van het #coronavirus!
 
Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, of voor een frisse neus. Doe dat niet met meer dan 3 personen. Werk thuis als het kan. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes). Ook op straat, in de supermarkt en in het park. Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep.
Tijdens een wandeling in de buitenlucht is het uiteraard wel de bedoeling om afstand van andere mensen te houden. Met uw gezin of kleinkinderen kunt dan een frisse neus halen en op zoek gaan naar beren!
 
Dit idee bestaat al ein enkele landen, met name Belgie en Australie. Het idee is dat mensen beren voor het raam zetten, zodat er voor kinderen in deze moeilijke tijd een leuk buitenspel ontstaat: Ze kunnen op Berenjacht. Natuurlijk kunnen volwassenen ook meedoen: Maak een foto van een beer achter een raam en plaats die in de groep op Facebook.  
 

Berenjacht op facebook 

Op de verschillende vragen of iets nu wel of niet kan vraag ik mensen ALLE regels van het RIVM in acht te houden met de #berenjachtinlansingerland. 
 
 
Op de kaart is het winnende huisnummer GROEN en ik vraag de winnaar de pagina's van Muller & Co en Veni Vendi te 'liken' en mij een PB te sturen.
Voor de winnaar -als we weer naar buiten mogen- een tegoedbon voor twee glazen bubbels op het zomerterras van Muller & Co!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 πŸ…₯πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…• πŸ…œπŸ…žπŸ…‘πŸ…–πŸ…”πŸ…-β’Όβ“‡β’Άβ“‰β’Ύβ“ˆ
 
 
Paas haas tekening 

In de loop van donderdag 9 april liggen er op de onderstaande uitgifte plaatsen leuke placemats (A3 formaat) klaar voor jullie!
 
Op de voorkant een paashaas op #berenjacht, aan de achterkant een kaart van Lansingerland met alle aangemelde #beren. Hoe leuk is dat als #aandenken?
 
 
Maar, wat is het idee erachter? 
 
Naast alle lieve kaarten, paaseitjes en cadeautjes is het natuurlijk superleuk als jullie je met elkaar verbonden kunnen voelen tijdens het ontbijt op bijvoorbeeld 1e of 2e #paasdag. Als je even opa of oma niet meer kunt zien, kun je wel deze unieke kleurplaat maken en afgeven, zo zijn jullie toch een beetje samen met bijvoorbeeld het paasontbijt?! 
Je kunt de #placemats ophalen bij de onderstaande uitgifte punten, samen met bijvoorbeeld een kaartje, cadeautje, bloemetje of iets anders leuks.
 
Versieren kan naar hartenlust, kleuren, knippen, en plakken. Leef je uit!
 
Houd de Facebookgroep #Berenjachtinlansingerland morgen in de gaten, we melden hierop wanneer ze beschikbaar komen! Maar let op, de oplage is beperkt! Downloaden kun je hieronder ook op A4 formaat.

Voor Berkel en Rodenrijs:
Boekhandel Van Atten, Intertoys en Primera

Voor Bergschenhoek:
Erik's Outlet

Voor Bleiswijk:
Renate's Bloembindkunst