Diensten van Veni Vendi

AANKOPEN
Wanneer u het huis van uw dromen heeft gezien, bent u enthousiast. Misschien té enthousiast en ziet u belangrijke (juridische) zaken en risico’s bij de aankoop ervan over het hoofd. Veni Vendi kan u perfect begeleiden bij het aankoop- en onderhandelingsproces. Van het omschrijven van uw woonwensen, het aanvragen van het bouwkundig rapport tot en met het tekenen van het koopproces. U hoeft zich alleen maar te concentreren op de vraag ‘Wil ik hier wonen?’. Aankoopbegeleiding is één van de specialiteiten van ons kantoor. Jaarlijks behartigen we de belangen van vele klanten bij aankoop. Op bouwkundig- of juist op juridisch gebied maar altijd bijzonder scherp op het onderhandelingsvlak. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Welkom voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek! 

 

VERKOPEN
Wanneer u uw woning wilt verkopen, wilt u dat tegen een zo hoog mogelijke prijs en binnen een acceptabele periode. Deze doelstellingen kunnen gerealiseerd worden wanneer we de verkoop planmatig aanpakken en rekening houden met de marktsituatie. Veni Vendi heeft alle actuele benodigde kennis en ervaring in huis en kent de markt als geen ander om u hierin perfect te kunnen begeleiden. We vertellen u graag hoe we dat doen! Maak kosteloos en geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies. 

TAXATIES
Een goede taxatie is het begin van een succesvol verkooptraject. Taxeren is meer dan het waarderen van uw woning. De taxatierapporten van Veni Vendi worden NRVT geregistreerde taxateurs opgesteld en door alle banken, verzekeringsmaatschappijen en NHG geaccepteerd. U ontvangt een waardevol en zeer compleet rapport over uw (nieuwe) woning, de start van succes op de woningmarkt. Via deze link Rapport aanvragen kunt u direct een gevalideerd rapport aanvragen. 

HYPOTHEKEN
Veni Vendi biedt u een gratis gesprek met een hypotheekspecialist, dit kan bij u thuis. De hypotheekspecialist van Veni Vendi voorziet u van het beste advies toegepast op uw specifieke situatie. Met ruim vijftien jaar ervaring in de branche en grote kennis van de markt in groot Rijnmond bent u verzekerd van een zeer degelijk advies. Op al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes, het berekenen van uw hypotheek geeft de specialist u antwoord. Daarnaast is bij gespecialiseerd in het geven van advies bij de zogenaamde ‘woekerpolissen’. Samen kijken we naar de ideale hypotheek die u zekerheid en een ‘lekker-wonen-gevoel’ geeft. 

VERKOOP UW HUIS SNEL
Uw woning betrouwbaar, snel én tegen de beste prijs verkopen? Veni Vendi biedt een planmatige aanpak die rekening houdt met de marktsituatie en verkoopt uw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs binnen een acceptabele periode. Om u optimaal te kunnen begeleiden, hebben we een verkoopprocedure ontwikkeld die begint met een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling. Neem gerust contact op via 010-8 46 56 29 of info@venivendi.nl voor een afspraak.