Dit vinden onze opdrachtgevers

 

Een zeer charmante dame die die zich geen knollen voor citroenen laat verkopen. Ter zake zeer deskundig. Ze kent de markt. Ze beoordeeld een huis op zijn bouwkundige en op zijn woon kwaliteiten. Ze ziet iedere onregelmatigheid en en wil dan precies weten wat er aan de hand is. Slaat de verwarming aan en komt er warm water uit de kraan? Hoe functioneert de V.V.E? Ook het papierwerk weet zij feilloos te stroomlijnen door goede contacten met financiële adviseurs en notarissen. Kortom een prima makelaar die je ter zijde staat, je aanvult en overal aan denkt waar je als huizenkoper niet bij stil staat. En een goede onderhandelaar. 

Dhr H. Goeree

 

We hebben Astrid leren kennen als een betrokken, warm persoon die weet wat er speelt op de huizenmarkt. Vooral ook de manier waarop ze onze woning beschreef. Ze neemt je als het ware mee door het huis. Geen saaie opsomming van feiten. Ons huis was dan ook zeer snel verkocht!! Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis is ze van onschatbare waarde gebleken.Ze kende onze wensen en dacht perfect mee over de mogelijkheden die de woning bood. De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Jan en Francien

 

Astrid is van onschatbare waarde geweest bij ons zoeken en vinden van een nieuwe woning. Door omstandigheden hadden we haast bij het vinden van een appartement. Ze heeft ons behoedt voor het (mis)kopen van een appartement omdat ZIJ wist dat het niet helemaal aan onze eisen zou voldoen. Samen met haar hebben we een paar appartementen bekeken en steeds kon ze aangeven wat voor ons de mogelijkheden waren. Astrid kijkt niet alleen als een makelaar, ze denkt met je mee en schat in wat voor jou belangrijk is en geeft mogelijkheden aan..

Fam J. Uittenhout

Ons huis stond al ruim 2 jaar te koop bij een andere makelaar. Daar was niet veel aandacht voor ons huis. We kwamen bij Veni Vendi terecht en toen ging het opeens heel snel. Astrid Weps heeft zich echt ingezet om ons huis eindelijk verkocht te krijgen, wat ook gelukt is! Astrid kwam professioneel en daadkrachtig over, is heel betrokken, wat dus geleid heeft tot een snelle verkoop van het huis. Dus: zeer tevreden!

Mw B. Kramer

 

Zeer tevreden over Astrid Weps, zakelijk en doortastend. Maar vooral ook scherp oog voor de concurrentie en verhouding kwaliteit en prijsstelling. Tevens is ze scherp op nog aan te pakken onderhoudsklussen voor of na aankoop. dat is erg handig.

Dhr E. Janse de Jonge

 

De kennismaking met Astrid Weps was heel aangenaam. Zij ziet er modieus en representatief uit en is zeer betrokken bij haar werk. Zij is strijdvaardig, bemiddelend en professioneel en zij verstaat haar vak uitstekend. Kortom: zij heeft klasse en maakt een goede indruk. Zij heeft met vaardigheid mij en mijn broer geholpen het huisje van onze moeder helpen te verkopen.

Mw A. van der Klein

 

Astrid heeft een paar bijzondere kenmerken die haar ver doen uitstijgen boven de gemiddelde makelaar. Ten eerste is zij een zeer charmante en representatieve verschijning. Ten tweede bezit zij overredingskracht en feitenkennis die van groot belang is als het gaat om taxatie van objecten van verkopers en prijsonderhandeling met aankoopmakelaars en vooral met financieel adviseurs. Verder weet zij verborgen gebreken professioneel in te schatten en uit te onderhandelen. Als ik ooit nog een makelaar nodig heb zal ik haar als eerste benaderen.

Dhr Sieswerda

 

Wij bevelen deze makelaar aan aan aspirant verkopers zowel als aan kopers. Zij is toegankelijk bij eerste contacten, zakelijk correct in onderhandelingen, leeft zich in in de situatie van haar opdrachtgever, heeft kennis en ervaring van onroerende zaken, is duidelijk in haar communicatie, heeft geduld met hen die kennis van onroerende zaken ontberen en schroomt niet om, ondanks haar zeer correcte voorkomen, de kruipruimte van een woning met eigen ogen te inspecteren.

Familie Langeler

 

Wij hebben Astrid Weps leren kennen als een betrokken en doortastend makelaar. Bij de verkoop van ons appartement kregen we professioneel advies, vooral haar persoonlijke 'touch' hebben we als erg prettig ervaren. Haar research om uiteindelijk tot een realistische, marktconforme verkoopprijs te komen, heeft ons zeer goed geholpen. Het feit dat ons appartement binnen zeven weken werd verkocht, maakte duidelijk Astrid voor ons de juiste persoon/makelaar is geweest!

Familie Moerer

 

Zeer tevreden. Ik heb de makelaar leren kennen als professioneel en daadkrachtig bij de aankoop van een door haar verkocht huis in Rotterdam. Ze maakt een strakke planning voor het nakomen van afspraken. Ook kan ze goed aangeven waar haar grenzen liggen, verder voelt Astrid als persoon goed aan wanneer je zakelijk moet reageren of wanneer de communicatie iets losser mag zijn. Dat is goed.

Dhr Konings

 

In de moeilijke huizenmarktperiode hebben wij diverse makelaars uitgenodigd voor een gesprek betreffende verkoop. Met Astrid Weps (een zeer doortastend makelaar) is ons appartement met 8 maanden verkocht voor een goede prijs. Tussentijdse evaluaties zijn top geweest en wij zijn zeer professioneel geadviseerd.

Mw Abdelgafoer

 

 

Hieronder leest u de volledige recensies! 

Verkocht

Vrederustlaan 289, Den Haag
Vrederustlaan 289, Den Haag
 Top gekleed werpt ze gewoon op d’r hakken een diepgaande blik in de kruipruimte

Top gekleed werpt ze gewoon op d’r hakken een diepgaande blik in de kruipruimte

Martien Stoel
Het betreft hier onder meer de verkoop van onze parkeergarage. Astrid weet tot in de puntjes ons te begeleiden om tot het beste resultaat te kunnen komen.

Ze schroomt niet om een kritische houding aan te nemen en laat één keer merken wanneer ze ergens blij van wordt. Dan weet je dat het goed zit.

Daarnaast zoals altijd op en top gekleed werpt ze bij de eerste bezichtiging van onze nieuwe woning aan Westergo 19 te Zoetermeer gewoon op d’r hakken een diepgaande blik in de kruipruimte. Een niet goed voorbereide verkoopmakelaar laat ze eerst alle hoeken van de woning zien. Maar bovenal heeft ze door al haar charmes in de strijd te gooien voor ons een droomhuis weten te bemachtigen. In alle facetten een kei. Waar voor je geld!

Verkocht binnen 3 weken

Chrysantenhof 27, Berkel en Rodenrijs
Chrysantenhof 27, Berkel en Rodenrijs
Uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken, beoordeling 10

Uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken, beoordeling 10

Dhr Pereira
Wij zijn op een erg prettige manier geholpen door Astrid. Ze heeft ons uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken die bij het verkopen van een huis komen kijken, Astrid heeft ons absoluut ontzorgd hierin. Het contact was direct en persoonlijk. Voor ons was het belangrijk dat er weer een jong gezin gelukkig zou kunnen worden in ons huis en dat heeft Astrid helemaal begrepen. We zijn ontzettend blij dat ze ons heeft geholpen het huis een goede nieuwe bestemming te geven.

Verkocht

Hoefweg 173, Bleiswijk
Hoefweg 173, Bleiswijk
Volhouder in de onderhandelingen

Volhouder in de onderhandelingen

Mevrouw Bok
Laagdrempelig, deskundig en korte lijnen.
Open en directe communicatie zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Volhouder in de onderhandelingen, weet waar ze over praat en laat zich niet manipuleren.

Kent de lokale markt goed.

Verkocht

Maarten Dijkshoornlaan 15, Rotterdam
Maarten Dijkshoornlaan 15, Rotterdam
Slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet 9,5

Slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet 9,5

Mw Timmer
Astrid is een prettige persoonlijkheid die helder en direct communiceert. Ze luistert goed, houdt rekening met je wensen en geeft ook haar visie. Als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar hebben wij haar ervaren als betrokken, slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet. Kortom, wij bevelen haar van harte aan.

Verkocht binnen 10 dagen

Ds. van Couwenhovelaan 113, Bergschenhoek
Ds. van Couwenhovelaan 113, Bergschenhoek
Astrid past zich aan (lastige) situaties aan Beoordeling 10!

Astrid past zich aan (lastige) situaties aan Beoordeling 10!

Mw Stolk
Astrid is zeer deskundig, heel goed bereikbaar en heel behulpzaam. De verkoop is zeker mede dankzij haar hulp heel snel en voorspoedig verlopen. Astrid past zich aan (lastige) situaties aan en denkt actief mee, wat heel prettig is. Bedankt!

Verkocht

Laurenburg 30, Bleiswijk
Laurenburg 30, Bleiswijk
Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Mw Van Nugteren
Geen 9 tot 5 mentaliteit. Snel contact via app of telefoon. Initiatiefrijk, kordaat en vasthoudend. Astrid is zeer professioneel, creatief en flexibel. Na verkoop alles snel geregeld. Zeer aan te raden als verkoopmakelaar.

Verkocht

Troelstrastraat 35, Moordrecht
Troelstrastraat 35, Moordrecht
 "The most professional real estate agent"

"The most professional real estate agent"

Dhr Pauls
Veni Vendi has been the most professional real estate agent we have worked with and is highly recommended wether for valuation or sales preparation as we have been in touch for both services and have experienced very precise and professional attitude from Astrid.

Verkocht

Jan Willem Frisostraat 14-a, Rotterdam
Jan Willem Frisostraat 14-a, Rotterdam
Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Dhr Glastra Van Loon
Wie zijn huis verkoopt met makelaar Astrid Weps van Veni Vendi komt goed beslagen ten ijs. En dat in een hete zomer (2018) op een oververhitte woningmarkt. Niet alleen is ze deskundig en weet ze alles, de communicatie is snel en to the point. Het is niet erg om 22:33 uur een app-je te krijgen met cheers en beeld van een proostende makelaar. Koopakte binnen met een bedrag waar we erg tevreden over zijn. Een succesvolle verkoop dankzij twee momenten Open Huis, flexibele bezichtigingen van potentiële kopers en goede afhandelingen. Astrid ruikt serieuze interesse. Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Verkocht

Zilvergracht 15, Berkel en Rodenrijs
Zilvergracht 15, Berkel en Rodenrijs
"Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis"

"Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis"

Zilvergracht
Wij hebben Astrid Weps als een zeer deskundige makelaar ervaren. Zij heeft een scherp oog voor detail waarmee we enorm geholpen waren om voor de verkoop de puntjes op de i te zetten. Daarnaast is ze prettig in de omgang en voelden wij ons erg bij haar op ons gemak. De verkoop van je huis en met name het besluit aan wie je dat overlaat, is een beslissingen die je niet licht neemt. Ze gaf ons snel een vertrouwd gevoel waardoor we het gevoel hadden dat we in haar de juiste partij hadden gevonden. Wat ons ook aansprak is dat zij meer doet dan alleen de standaardtekstjes die je bij huizen gepubliceerd ziet. Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis en weet dat met de juiste beelden en woorden te vertalen. Een aanpak die we bij andere makelaars nog niet hebben gezien. Al met al zeer tevreden dus!

Verkocht

Blauwborst 25, Berkel en Rodenrijs
Blauwborst 25, Berkel en Rodenrijs
No nonsense, deskundig en betrokken!

No nonsense, deskundig en betrokken!

Dhr Van der Putte
Astrid Weps is een deskundig en betrokken makelaar. De communicatie met haar is door haar no-nonsense aanpak prettig en direct.

Verkocht

Pieter de Hooghstraat 3-c, Schiedam
Pieter de Hooghstraat 3-c, Schiedam
Kort maar krachtig!

Kort maar krachtig!

Mw Van Assendelft
Voldeed aan de verwachtingen, hield mij goed op de hoogte van ontwikkelingen en prettig in t contact

Verkocht binnen 2 maanden

Hoefweg 183, Bleiswijk
Hoefweg 183, Bleiswijk
De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Dhr. Uittenhout
We hebben Astrid leren kennen als een betrokken, warm persoon die weet wat er speelt op de huizenmarkt. Vooral ook de manier waarop ze onze woning beschreef. Ze neemt je als het ware mee door het huis. Geen saaie opsomming van feiten.
Ons huis was dan ook zeer snel verkocht!!

Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis is ze van onschatbare waarde gebleken.
Ze kende onze wensen en dacht perfect mee over de mogelijkheden die de woning bood.
De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Verkocht

De Katte 3, Noordgouwe
De Katte 3, Noordgouwe
"Een uitblinker in haar vak"

"Een uitblinker in haar vak"

Mw Weps Versteeg
Astrid heeft ons veel uit handen genomen met de verkoop van ons huis, werkelijk top hoe ze heeft onderhandeld om zo voor ons de beste prijs te bereiken! Met haar vakkennis en jarenlange ervaring is ze een uitblinker in haar vak, komt haar afspraken altijd na en ook de kopers waardeerden haar om haar eerlijkheid en spontaniteit. Aangezien wij nog op zoek zijn naar een nieuw huis, hebben we haar gevraagd of zij daarin ook wil bemiddelen we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Verkocht

Oudelandseweg 84, Ouddorp
Oudelandseweg 84, Ouddorp
"Deze makelaar is anders dan alle andere."

"Deze makelaar is anders dan alle andere."

Mw Moritz
Deze makelaar is anders dan alle andere. Het verhaal bij de advertentie is zo verschillend van de rest. Het leest als een prachtig boek. Ze is heel deskundig en heeft altijd tijd en aandacht voor haar klanten. Ik ben heel blij haar als makelaar te hebben gehad.

Verkocht binnen 5 dagen

Berkelsezoom 40, Berkel en Rodenrijs
Berkelsezoom 40, Berkel en Rodenrijs
Beoordeling 10

Beoordeling 10

Dhr F. van de Sande
Wat een verademing vergeleken met alle makelaars waar ik tot nu toe ervaring mee heb gehad. Betrokkenheid, deskundigheid en vastberadenheid zijn enkele kernwoorden die bij mij opkomen. Nu en in de toekomst zal ik zeker gebruik blijven maken van Veni Vendi als ook aanraden. Top makelaar in hart en nieren.

Direct verkocht

Wormserstraat 26, Rotterdam
Wormserstraat 26, Rotterdam
Beoordeling 10

Beoordeling 10

Gerhard en Anita Langeler
Wij bevelen deze makelaar aan aan aspirant verkopers zowel als aan kopers. Zij is toegankelijk bij eerste contacten, zakelijk correct in onderhandelingen, leeft zich in in de situatie van haar opdrachtgever, heeft kennis en ervaring van onroerende zaken, is duidelijk in haar communicatie, heeft geduld met hen die kennis van onroerende zaken ontberen en schroomt niet om, ondanks haar zeer correcte voorkomen, de kruipruimte van een woning met eigen ogen te inspecteren.

Verkocht binnen 6 dagen

Schans 20, Berkel en Rodenrijs
Schans 20, Berkel en Rodenrijs
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Mw Kramer
Ons huis stond al ruim 2 jaar te koop bij een andere makelaar. Daar was niet veel aandacht voor ons huis. We kwamen bij Veni Vendi terecht en toen ging het opeens heel snel. Astrid Weps heeft zich echt ingezet om ons huis eindelijk verkocht te krijgen, wat ook gelukt is! Astrid kwam professioneel en daadkrachtig over, is heel betrokken, wat dus geleid heeft tot een snelle verkoop van het huis. Dus: zeer tevreden!

Direct verkocht

Rietdekkerweg 61, Rotterdam
Rietdekkerweg 61, Rotterdam
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Zakelijke opdrachtgever
Goed marketingplan gemaakt met snel gewenst resultaat!

Verkocht binnen 6 maanden

Griendwerkerstraat 17, Rotterdam
Griendwerkerstraat 17, Rotterdam
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Robin, koopster
Snelle, vriendelijke en deskundige service bij de aankoop van mijn woning. Altijd bereikbaar wanneer nodig en snelle afhandeling van mijn vraagstukken. Neemt ook de tijd dingen uit te leggen en een geruststelling te geven in onzekere momenten.