Dit vinden onze opdrachtgevers

 

Een zeer charmante dame die die zich geen knollen voor citroenen laat verkopen. Ter zake zeer deskundig. Ze kent de markt. Ze beoordeeld een huis op zijn bouwkundige en op zijn woon kwaliteiten. Ze ziet iedere onregelmatigheid en en wil dan precies weten wat er aan de hand is. Slaat de verwarming aan en komt er warm water uit de kraan? Hoe functioneert de V.V.E? Ook het papierwerk weet zij feilloos te stroomlijnen door goede contacten met financiële adviseurs en notarissen. Kortom een prima makelaar die je ter zijde staat, je aanvult en overal aan denkt waar je als huizenkoper niet bij stil staat. En een goede onderhandelaar. 

Dhr H. Goeree

 

We hebben Astrid leren kennen als een betrokken, warm persoon die weet wat er speelt op de huizenmarkt. Vooral ook de manier waarop ze onze woning beschreef. Ze neemt je als het ware mee door het huis. Geen saaie opsomming van feiten. Ons huis was dan ook zeer snel verkocht!! Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis is ze van onschatbare waarde gebleken.Ze kende onze wensen en dacht perfect mee over de mogelijkheden die de woning bood. De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Jan en Francien

 

Astrid is van onschatbare waarde geweest bij ons zoeken en vinden van een nieuwe woning. Door omstandigheden hadden we haast bij het vinden van een appartement. Ze heeft ons behoedt voor het (mis)kopen van een appartement omdat ZIJ wist dat het niet helemaal aan onze eisen zou voldoen. Samen met haar hebben we een paar appartementen bekeken en steeds kon ze aangeven wat voor ons de mogelijkheden waren. Astrid kijkt niet alleen als een makelaar, ze denkt met je mee en schat in wat voor jou belangrijk is en geeft mogelijkheden aan..

Fam J. Uittenhout

Ons huis stond al ruim 2 jaar te koop bij een andere makelaar. Daar was niet veel aandacht voor ons huis. We kwamen bij Veni Vendi terecht en toen ging het opeens heel snel. Astrid Weps heeft zich echt ingezet om ons huis eindelijk verkocht te krijgen, wat ook gelukt is! Astrid kwam professioneel en daadkrachtig over, is heel betrokken, wat dus geleid heeft tot een snelle verkoop van het huis. Dus: zeer tevreden!

Mw B. Kramer

 

Zeer tevreden over Astrid Weps, zakelijk en doortastend. Maar vooral ook scherp oog voor de concurrentie en verhouding kwaliteit en prijsstelling. Tevens is ze scherp op nog aan te pakken onderhoudsklussen voor of na aankoop. dat is erg handig.

Dhr E. Janse de Jonge

 

De kennismaking met Astrid Weps was heel aangenaam. Zij ziet er modieus en representatief uit en is zeer betrokken bij haar werk. Zij is strijdvaardig, bemiddelend en professioneel en zij verstaat haar vak uitstekend. Kortom: zij heeft klasse en maakt een goede indruk. Zij heeft met vaardigheid mij en mijn broer geholpen het huisje van onze moeder helpen te verkopen.

Mw A. van der Klein

 

Astrid heeft een paar bijzondere kenmerken die haar ver doen uitstijgen boven de gemiddelde makelaar. Ten eerste is zij een zeer charmante en representatieve verschijning. Ten tweede bezit zij overredingskracht en feitenkennis die van groot belang is als het gaat om taxatie van objecten van verkopers en prijsonderhandeling met aankoopmakelaars en vooral met financieel adviseurs. Verder weet zij verborgen gebreken professioneel in te schatten en uit te onderhandelen. Als ik ooit nog een makelaar nodig heb zal ik haar als eerste benaderen.

Dhr Sieswerda

 

Wij bevelen deze makelaar aan aan aspirant verkopers zowel als aan kopers. Zij is toegankelijk bij eerste contacten, zakelijk correct in onderhandelingen, leeft zich in in de situatie van haar opdrachtgever, heeft kennis en ervaring van onroerende zaken, is duidelijk in haar communicatie, heeft geduld met hen die kennis van onroerende zaken ontberen en schroomt niet om, ondanks haar zeer correcte voorkomen, de kruipruimte van een woning met eigen ogen te inspecteren.

Familie Langeler

 

Wij hebben Astrid Weps leren kennen als een betrokken en doortastend makelaar. Bij de verkoop van ons appartement kregen we professioneel advies, vooral haar persoonlijke 'touch' hebben we als erg prettig ervaren. Haar research om uiteindelijk tot een realistische, marktconforme verkoopprijs te komen, heeft ons zeer goed geholpen. Het feit dat ons appartement binnen zeven weken werd verkocht, maakte duidelijk Astrid voor ons de juiste persoon/makelaar is geweest!

Familie Moerer

 

Zeer tevreden. Ik heb de makelaar leren kennen als professioneel en daadkrachtig bij de aankoop van een door haar verkocht huis in Rotterdam. Ze maakt een strakke planning voor het nakomen van afspraken. Ook kan ze goed aangeven waar haar grenzen liggen, verder voelt Astrid als persoon goed aan wanneer je zakelijk moet reageren of wanneer de communicatie iets losser mag zijn. Dat is goed.

Dhr Konings

 

In de moeilijke huizenmarktperiode hebben wij diverse makelaars uitgenodigd voor een gesprek betreffende verkoop. Met Astrid Weps (een zeer doortastend makelaar) is ons appartement met 8 maanden verkocht voor een goede prijs. Tussentijdse evaluaties zijn top geweest en wij zijn zeer professioneel geadviseerd.

Mw Abdelgafoer

 

 

Hieronder leest u de volledige recensies! 

Verkocht binnen 3 weken

Chrysantenhof 27, Berkel en Rodenrijs
Uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken, beoordeling 10

Uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken, beoordeling 10

Dhr Pereira
Wij zijn op een erg prettige manier geholpen door Astrid. Ze heeft ons uitstekend de weg gewezen door het oerwoud van regelzaken die bij het verkopen van een huis komen kijken, Astrid heeft ons absoluut ontzorgd hierin. Het contact was direct en persoonlijk. Voor ons was het belangrijk dat er weer een jong gezin gelukkig zou kunnen worden in ons huis en dat heeft Astrid helemaal begrepen. We zijn ontzettend blij dat ze ons heeft geholpen het huis een goede nieuwe bestemming te geven.

Verkocht binnen een maand

Goudsesingel 280-e, Rotterdam
Goudsesingel 280e Rotterdam

Goudsesingel 280e Rotterdam

   *Dit noemen wij nog eens een TURN KEY WONING*


Ohh wat een pareltje van een appartement is dit.  Midden in de bruisende stadsdriehoek, maar tegelijkertijd in de woning een oase van rust te vinden.
Dit luxe en lichte 3-kamer appartement gelegen op de 5e etage, heeft een ideale ligging met de Pannekoekstraat, de Markthal, de Groene Passage en de hippe Meent als buren. Gezellige eet- en uitgaansgelegenheden in overvloed, voor ieder wat wils. 
Binnen een paar autominuten bent u op de ring van Rotterdam. Maar ook openbaar vervoer is in ruime mate aanwezig, tramhalte voor de deur en station Blaak is op loopafstand.
Kortom hier is het enkel de spullen uitpakken en gaan genieten van het ruime appartement en van wat de stad te bieden heeft. Hier wil je gewoon wonen!

Verkocht binnen 6 maanden

Slotgrachtlaan 14, Bergambacht
Slotgrachtlaan 14 Bergambacht

Slotgrachtlaan 14 Bergambacht

*Aangenaam ruim en licht appartement in complex de Burcht*


Wat een fijn appartement is dit, op dé perfecte hoek gelegen (zuidwest ligging), met vrij uitzicht op groenstroken en een waterpartij.
Dit complex is gebouwd in 2005, en in eigendom van de eerste bewoner.

De woning is centraal gelegen vlak bij het historische centrum van Bergambacht, voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt om de hoek. 
De Krimpenerwaard leent zich perfect voor mooie wandelingen of fietstochten, maar ook golfbanen vindt u hier. 
Binnen 20 autominuten bent u op de ring van Rotterdam, maar ook steden als Schoonhoven en Gouda zijn kort bij. 

Dit prachtige hoekappartement is gelegen op de eerste etage van complex de Burcht, een robuust en statig gebouw. Een prachtige ligging, met grote aangelegde binnentuin. Aan de andere zijde van de binnentuin ligt zorgcentrum Slothoven, tevens binnendoor te bereiken, hierdoor een absoluut levensloopbestendige woning.

Verkocht binnen 2 weken

Appeltuin 6-o, Barendrecht
Appeltuin 6-0 Barendrecht

Appeltuin 6-0 Barendrecht

Garagebox voorzien van handbediende kanteldeur. De garagebox is ideaal gelegen in het centrum van Barendrecht, de straat is breed van opzet met diverse andere garageboxen.

Verkocht binnen 5 dagen

Appeltuin 6-I, Barendrecht
Appeltuin 6-I Barendrecht

Appeltuin 6-I Barendrecht

Garagebox voorzien van handbediende kanteldeur. De garagebox is ideaal gelegen in het centrum van Barendrecht, de straat is breed van opzet met diverse andere garageboxen.

Verkocht binnen 3 maanden

Appelgaard 45, Heerjansdam
Appelgaard 45 Heerjansdam

Appelgaard 45 Heerjansdam

Het is fijn wonen in Heerjansdam, een pittoresk dorp, met een eigen centrum voor de dagelijkse boodschappen en op de woensdag de wekelijkse markt. In de directe omgeving zijn een hoop faciliteiten te vinden. Wat denkt u van de oude Maas, of de Waal, prachtige plekken om te recreëren, ook zijn er 2 basisscholen, een crèche, gezondheidscentrum, tennisvereniging, voetbalclub en een zeer actieve vereniging die zich inzet voor activiteiten in het dorp. 
In de zomermaanden is er de luxe van het Waal en Weide buitenzwembad en in de wintermaanden is er de schaatsbaan.
En dat alles dichtbij de uitvalswegen a29/a16 & a15. Ook de trein vanuit Barendrecht brengt u binnen 12 minuten in hartje centrum.

Ik mag u deze heerlijk, ruime en lichte 2 onder 1 kap woning aanbieden in de geliefde Fruitbuurt.

Verkocht binnen 5 maanden

Tolhuis 18, Zwijndrecht

Tolhuis 18 Zwijndrecht

Heerlijk wonen is het hier aan de Tolhuis nummer 18.
Veel ruimte in de woning, met maar liefst 5 slaapkamers, 2 terrassen en veel extra’s. 
De Tolhuis is een breed opgezette straat voorzien van groenstrook, centraal gelegen in Zwijndrecht. 
In een mum van tijd bent u in Walburg, of gaat u met de watertaxi naar Dordrecht of Rotterdam. Geen zin of tijd om thuis te koken, enkel de straat oversteken en daar is het gezellige Veerplein met diverse horecagelegenheden.

Verkocht binnen een dag

Platanendreef 91, Vlaardingen
Platanendreef 91 Vlaardingen

Platanendreef 91 Vlaardingen

U hoeft hier enkel maar uw spullen uit te pakken en te gaan genieten!
Perfect verzorgde 2-onder-1 kapwoning met prachtige, diep achtertuin gelegen op het zuidwesten met een achterom.
Moderne keuken en badkamer in lichte kleurstelling, een ruime woonkamer met schuifpui naar de zonnige achtertuin, en drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping. 
De zolder is voorzien van diverse opbergmogelijkheden en een ruime kamer welke als werk- of slaapkamer kan fungeren. 
Twee parkeerplekken op eigen terrein, garage, welke omgebouwd is tot berging en extra kamer aangrenzend aan de woonkamer. En dit alles in de geliefde wijk Drevenbuurt! 
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar hoe heerlijk rustig en comfortabel wonen het hier is.  

Verkocht binnen een maand

Vlasakkers 8, Heerjansdam
Vlasakkers 8 Heerjansdam

Vlasakkers 8 Heerjansdam

Jeetje, wat een fijn huis. Het lichtinval aan de achterzijde, door de grote raampartij van wel 6 meter hoog/ een vide/ en al die slaapkamers, nogmaals wat een zalig huis. Wij nodigen u daarom ook graag uit om deze woning te komen bezichtigen.

Verkocht

Hoefweg 173, Bleiswijk
Volhouder in de onderhandelingen

Volhouder in de onderhandelingen

Mevrouw Bok
Laagdrempelig, deskundig en korte lijnen.
Open en directe communicatie zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Volhouder in de onderhandelingen, weet waar ze over praat en laat zich niet manipuleren.

Kent de lokale markt goed.

Verkocht

Maarten Dijkshoornlaan 15, Rotterdam
Slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet 9,5

Slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet 9,5

Mw Timmer
Astrid is een prettige persoonlijkheid die helder en direct communiceert. Ze luistert goed, houdt rekening met je wensen en geeft ook haar visie. Als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar hebben wij haar ervaren als betrokken, slagvaardig, kritisch, gedreven en bovenal als iemand die zich tot het uiterste voor je belangen inzet. Kortom, wij bevelen haar van harte aan.

Verkocht binnen 10 dagen

Ds. van Couwenhovelaan 113, Bergschenhoek
Astrid past zich aan (lastige) situaties aan Beoordeling 10!

Astrid past zich aan (lastige) situaties aan Beoordeling 10!

Mw Stolk
Astrid is zeer deskundig, heel goed bereikbaar en heel behulpzaam. De verkoop is zeker mede dankzij haar hulp heel snel en voorspoedig verlopen. Astrid past zich aan (lastige) situaties aan en denkt actief mee, wat heel prettig is. Bedankt!

Verkocht

Laurenburg 30, Bleiswijk
Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Mw Van Nugteren
Geen 9 tot 5 mentaliteit. Snel contact via app of telefoon. Initiatiefrijk, kordaat en vasthoudend. Astrid is zeer professioneel, creatief en flexibel. Na verkoop alles snel geregeld. Zeer aan te raden als verkoopmakelaar.

Verkocht

Troelstrastraat 35, Moordrecht
 "The most professional real estate agent"

"The most professional real estate agent"

Dhr Pauls
Veni Vendi has been the most professional real estate agent we have worked with and is highly recommended wether for valuation or sales preparation as we have been in touch for both services and have experienced very precise and professional attitude from Astrid.

Verkocht

Vegastraat 15, Rotterdam
Vegastraat 15 Rotterdam

Vegastraat 15 Rotterdam

Zalig ruim appartement met een subliem uitzicht over de Maas
Zeer ruim appartement van 124m2 gelegen op de eerste etage van dit 15e verdieping tellende appartementencomplex. 
Dit appartement heeft een ideale ligging, dichtbij uitvalswegen, de ring van Rotterdam op een steenworp afstand en dat in combinatie met een prachtig vrij uitzicht over de Maas, maken dit een zalige woning.
De omgeving is kenmerkend als rustig, maar vertier is dichtbij. Binnen enkel minuten staat u bij stadion de Kuip/ Bioscoop/ horecagelegenheden en supermarkt. Ook is de waterbus op 5 kilometer afstand, waarmee u gemakkelijk naar het centrum van Rotterdam reist.
Woonkamer
De ruime en lichte woonkamer(55m2), heeft aan de voorzijde een grote raampartij voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. Hier heeft u een prachtig goed uitzicht over de Maas, waar u het gevoel heeft de boten aan te kunnen raken.
Verder beschikt de woonkamer over een houten vloer, en is er de ruimte om een grote eettafel te plaatsen. Aan de achterzijde van de woonkamer is de keuken gesitueerd.

Verkocht

Jan Willem Frisostraat 14-a, Rotterdam
Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Dhr Glastra Van Loon
Wie zijn huis verkoopt met makelaar Astrid Weps van Veni Vendi komt goed beslagen ten ijs. En dat in een hete zomer (2018) op een oververhitte woningmarkt. Niet alleen is ze deskundig en weet ze alles, de communicatie is snel en to the point. Het is niet erg om 22:33 uur een app-je te krijgen met cheers en beeld van een proostende makelaar. Koopakte binnen met een bedrag waar we erg tevreden over zijn. Een succesvolle verkoop dankzij twee momenten Open Huis, flexibele bezichtigingen van potentiële kopers en goede afhandelingen. Astrid ruikt serieuze interesse. Als gevormd team kwamen, overzagen en wonnen we.

Verkocht

Zilvergracht 15, Berkel en Rodenrijs
"Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis"

"Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis"

Zilvergracht
Wij hebben Astrid Weps als een zeer deskundige makelaar ervaren. Zij heeft een scherp oog voor detail waarmee we enorm geholpen waren om voor de verkoop de puntjes op de i te zetten. Daarnaast is ze prettig in de omgang en voelden wij ons erg bij haar op ons gemak. De verkoop van je huis en met name het besluit aan wie je dat overlaat, is een beslissingen die je niet licht neemt. Ze gaf ons snel een vertrouwd gevoel waardoor we het gevoel hadden dat we in haar de juiste partij hadden gevonden. Wat ons ook aansprak is dat zij meer doet dan alleen de standaardtekstjes die je bij huizen gepubliceerd ziet. Ze denkt goed na over de sfeer en uitstraling van het huis en weet dat met de juiste beelden en woorden te vertalen. Een aanpak die we bij andere makelaars nog niet hebben gezien. Al met al zeer tevreden dus!

Verkocht

Blauwborst 25, Berkel en Rodenrijs
No nonsense, deskundig en betrokken!

No nonsense, deskundig en betrokken!

Dhr Van der Putte
Astrid Weps is een deskundig en betrokken makelaar. De communicatie met haar is door haar no-nonsense aanpak prettig en direct.

Verkocht

Pieter de Hooghstraat 3-c, Schiedam
Kort maar krachtig!

Kort maar krachtig!

Mw Van Assendelft
Voldeed aan de verwachtingen, hield mij goed op de hoogte van ontwikkelingen en prettig in t contact

Verkocht binnen 2 maanden

Hoefweg 183, Bleiswijk
De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Dhr. Uittenhout
We hebben Astrid leren kennen als een betrokken, warm persoon die weet wat er speelt op de huizenmarkt. Vooral ook de manier waarop ze onze woning beschreef. Ze neemt je als het ware mee door het huis. Geen saaie opsomming van feiten.
Ons huis was dan ook zeer snel verkocht!!

Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis is ze van onschatbare waarde gebleken.
Ze kende onze wensen en dacht perfect mee over de mogelijkheden die de woning bood.
De onderhandelingen kun je gerust aan haar over laten

Verkocht

De Katte 3, Noordgouwe
"Een uitblinker in haar vak"

"Een uitblinker in haar vak"

Mw Weps Versteeg
Astrid heeft ons veel uit handen genomen met de verkoop van ons huis, werkelijk top hoe ze heeft onderhandeld om zo voor ons de beste prijs te bereiken! Met haar vakkennis en jarenlange ervaring is ze een uitblinker in haar vak, komt haar afspraken altijd na en ook de kopers waardeerden haar om haar eerlijkheid en spontaniteit. Aangezien wij nog op zoek zijn naar een nieuw huis, hebben we haar gevraagd of zij daarin ook wil bemiddelen we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Verkocht

Oudelandseweg 84, Ouddorp
"Deze makelaar is anders dan alle andere."

"Deze makelaar is anders dan alle andere."

Mw Moritz
Deze makelaar is anders dan alle andere. Het verhaal bij de advertentie is zo verschillend van de rest. Het leest als een prachtig boek. Ze is heel deskundig en heeft altijd tijd en aandacht voor haar klanten. Ik ben heel blij haar als makelaar te hebben gehad.

Verkocht binnen 5 dagen

Berkelsezoom 40, Berkel en Rodenrijs
Beoordeling 10

Beoordeling 10

Dhr F. van de Sande
Wat een verademing vergeleken met alle makelaars waar ik tot nu toe ervaring mee heb gehad. Betrokkenheid, deskundigheid en vastberadenheid zijn enkele kernwoorden die bij mij opkomen. Nu en in de toekomst zal ik zeker gebruik blijven maken van Veni Vendi als ook aanraden. Top makelaar in hart en nieren.

Direct verkocht

Wormserstraat 26, Rotterdam
Beoordeling 10

Beoordeling 10

Gerhard en Anita Langeler
Wij bevelen deze makelaar aan aan aspirant verkopers zowel als aan kopers. Zij is toegankelijk bij eerste contacten, zakelijk correct in onderhandelingen, leeft zich in in de situatie van haar opdrachtgever, heeft kennis en ervaring van onroerende zaken, is duidelijk in haar communicatie, heeft geduld met hen die kennis van onroerende zaken ontberen en schroomt niet om, ondanks haar zeer correcte voorkomen, de kruipruimte van een woning met eigen ogen te inspecteren.

Verkocht binnen 6 dagen

Schans 20, Berkel en Rodenrijs
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Mw Kramer
Ons huis stond al ruim 2 jaar te koop bij een andere makelaar. Daar was niet veel aandacht voor ons huis. We kwamen bij Veni Vendi terecht en toen ging het opeens heel snel. Astrid Weps heeft zich echt ingezet om ons huis eindelijk verkocht te krijgen, wat ook gelukt is! Astrid kwam professioneel en daadkrachtig over, is heel betrokken, wat dus geleid heeft tot een snelle verkoop van het huis. Dus: zeer tevreden!

Direct verkocht

Rietdekkerweg 61, Rotterdam
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Zakelijke opdrachtgever
Goed marketingplan gemaakt met snel gewenst resultaat!

Verkocht binnen 6 maanden

Griendwerkerstraat 17, Rotterdam
Beoordeling 9

Beoordeling 9

Robin, koopster
Snelle, vriendelijke en deskundige service bij de aankoop van mijn woning. Altijd bereikbaar wanneer nodig en snelle afhandeling van mijn vraagstukken. Neemt ook de tijd dingen uit te leggen en een geruststelling te geven in onzekere momenten.