Omschrijving

NET STARTERS HOEKAPPARTEMENT DIRECT TE BETREKKEN 
In de wijk Dorp gelegen twee kamer (v/h drie) hoekappartement op de derde verdieping. Het appartement heeft een ruime woonkamer, ruime keuken met inbouwapparatuur en ingebouwde plafondradio, één slaapkamer en een heerlijk bad met stortdouche in de keurig betegelde badkamer. Het balkon op het zuidwesten en een ruime berging in de onderbouw. Het complex ligt op loopafstand van de winkels aan de Dorpsstraat en Oranjelaan, het Burgemeester Vernedepark, scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Ideaal voor starters en direct te betrekken!

Indeling:
Entree op de begane grond is een afgesloten portiek. Middels de trap kunt u naar de berging (4.30 x 1.75) in de onderbouw beneden en naar de appartementen boven. Op de derde verdieping bevindt zich in het trappenhuis de entree naar de woning. U hoeft dus niet meer buiten langs de galerij op. Via de entree in de woning komt u direct in de ruime keuken (3.47 x 2.95) welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals; een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. De keuken heeft een verlaagd plafond met inbouwspots en inbouwradio. In de keuken bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de CV ketel. Vanuit de keuken komt u in de gang met meterkast en vaste kast en geeft u toegang naar de andere vertrekken. De woonkamer (7.25 x 4.15) aan de voorzijde gelegen is ruim en licht doordat de tweede slaapkamer hierbij samengevoegd is. De woonkamer geeft toegang tot het op zuidwesten gelegen balkon (2.85 x 1.20). Er is één slaapkamer (3.12 x 2.88) aan de zijkant van de woning. De toilet met fonteintje is volledig betegeld. De badkamer (1.64 x 1.76) heeft een bad met stortdouche en een wastafelmeubel. De badkamer is ook volledig betegeld en heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, inbouwradio en mechanische afzuiging. Alle vertrekken zijn voorzien van een laminaatvloer, behalve de sanitaire ruimten en de keuken, deze zijn voorzien van tegels.

Bijzonderheden:
* Volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. De keuken is voorzien van houten kozijnen
* Berging in de onderbouw (4.30 x 1.75)
* Actieve VVE, bijdrage per maand € 95,25
* Volle eigendom
* Elektra; 3 groepen en 1 aardlekschakelaar vernieuwd in 2017
* Vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkels, scholen en kinderopvang
* Vrij parkeren aan de voorzijde
* Mechanische afzuiging in badkamer
* Schilderwerk aan portiek, bergingen en gevels (2017/2018)
* Gasmeter in 2018 vervangen
* Dak is circa 9 jaar geleden vervangen

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper met voorkeur gelegen in de omgeving van Zoetermeer
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken