Omschrijving

NET STARTERS APPARTEMENT OP DE 8E VERDIEPING MET UITZICHT NAAR ROTTERDAM
In de wijk Driemanspolder gelegen twee kamer appartement op de achtste verdieping van appartementencomplex gelegen aan de Graaf Janstraat. Het appartement heeft een lichte woonkamer met vrij uitzicht, een halfopen keuken, één slaapkamer en een heerlijk balkon met vrij uitzicht op het zuidoosten. Het complex ligt op loopafstand van de winkels van vernieuwd winkelcentrum 'De Vijverhoek' en op fietsafstand van de Dorpsstraat en Oranjelaan. Het Burgemeester Vernedepark, scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer (Randstadrail 3) en uitvalsweg A12 dichtbij. Ideaal voor starters!

Indeling:
Entree op de begane grond in een afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Waarna u toegang krijgt tot de hal met liften en het trappenhuis naar de appartementen en bergingen. Op de achtste verdieping bevindt zich de entree naar de woning. Na entree in de woning komt u in de hal (2.09 x 2.30) waar u toegang heeft tot de meterkast, woonkamer, keuken en de badkamer met toilet. De ruime woonkamer (7.26 x 3.80) aan de achterzijde heeft vrij uitzicht over groen.  De halfopen keuken (2.80 x 2.30) is voorzien van een keurig keukenblok en inbouwkoelkast en inbouw inductie kookplaat. De vriezer en wasmachine staan los in de keukenkastjes geplaatst. Vanuit de keuken heeft u direct zicht over het barretje naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u middels een schuifdeur in de ruime slaapkamer (4.89 x 2.80) aan de achterzijde. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon (3.24 x 2.20 en 3.89 x 0.72) gelegen op het Zuidoosten.  Hier heeft u voldoende ruimte om een bank te plaatsen en te genieten van het uitzicht richting Rotterdam. Vanuit zowel de hal als de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer (2.80 x 1.70) met ligbad, wastafel en toilet. Alle vertrekken zijn voorzien van een laminaatvloer, behalve de badkamer. Onder de appartementen op de eerste verdieping bevindt zich de eigen berging (2.78 x 1.76).

Bijzonderheden:
* Alle vaste delen hebben dubbel glas, openslaande ramen en deuren hebben enkel glas in houten kozijnen
* Eigen berging (2.78 x 1.76)
* Actieve gezonde VVE, bijdrage per maand € 181,61 exclusief € 72,05 stookkosten
* Ruim balkon
* Verwarming middels blokverwarming
* Warm water middels centrale voorziening
* Volle eigendom
* Vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkels, scholen en kinderopvang
* Vrij parkeren aan de voorzijde

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Zoetermeer
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken