Omschrijving

NET STARTERS APPARTEMENT DIRECT TE BETREKKEN 
In de wijk Driemanspolder gelegen twee kamer appartement op de zevende verdieping van appartementencomplex 'Molenwijk'. Het appartement heeft een lichte woonkamer met vrij uitzicht, ruime half open keuken, één slaapkamer en een heerlijk balkon met vrij uitzicht op het westen. Het complex ligt op loopafstand van de winkels van vernieuwd winkelcentrum 'De Vijverhoek' en op fietsafstand van de Dorpsstraat en Oranjelaan. Het Burgemeester Vernedepark, scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen dichtbij. Ideaal voor starters en direct te betrekken!

Indeling:
Entree op de begane grond in een afgesloten portiek met bellentableau. Waarna u toegang krijgt tot de hal met liften en het trappenhuis naar de appartementen. In de andere hal bevindt zich de toegang tot de bergingen in de onderbouw. Op de zevende verdieping bevindt zich de entree naar de woning in de ruime hal. U hoeft niet meer buiten langs de galerij op om bij het appartement te komen. Na entree in de woning komt u in de hal waar u toegang heeft tot de meterkast, woonkamer en het toilet. Toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. De woonkamer (4.92 x 3.91) heeft vrij uitzicht over de bomen en geeft toegang tot het balkon (4.92 x 1.57) op het westen.  Vanuit de woonkamer loopt u de half open keuken (2.26 x 2.60) in welke voorzien in van een doorkijk onder de vaste kasten door naar de woonkamer. De keuken is voorzien van een keurig keukenblok en losse apparatuur. Als u verder doorloopt door de gang naar de achterzijde van de woning komt u in de ruime slaapkamer (3.27 x 3.66). De gang geeft u ook toegang tot een vaste kast voor extra bergruimte en de badkamer (1.59 x 2.19). De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger zitten hier. Alle vertrekken zijn voorzien van een laminaatvloer, behalve de sanitaire ruimten, deze zijn voorzien van tegels. In de onderbouw is de eigen berging (2.67 x 1.62) gelegen.

Bijzonderheden:
* Alle vaste delen hebben dubbel glas, openslaande ramen en deuren hebben enkel glas in houten kozijnen
* Berging in de onderbouw (2.67 x 1.62)
* Actieve VVE, bijdrage per maand € 84,76 exclusief € 40,52 stookkosten ( totaal € 125,28)
* Volle eigendom
* Elektra; 6 groepen, 3 fase kookgroep en 2 aardlekschakelaars 
* Vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkels, scholen en kinderopvang
* Vrij parkeren aan de voorzijde
* Mechanische afzuiging in badkamer, toilet en keuken

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Zoetermeer
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken