Omschrijving

Uniek object te koop in Wateringen
De gemeente Westland, in Nederland bekend als de Glazen stad, bestaat uit diverse dorpskernen en is gelegen tussen Den Haag en Hoek van Holland, een omgeving waar het toerisme sterk in opkomst is. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk, fietsen, varen, wandelen, strand en een bezoek aan de kassen met bloemen, groente en fruit zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Een regio die sterk in opkomst is, waar nog veel van het authentieke Westlandse leven te ontdekken valt. Een van de dorpskernen is Wateringen. Deze kern is een van de grotere kernen in het Westland en heeft Den Haag als grote buurman, het strand van Kijkduin ligt op fietsafstand. Bekende toeristische plaatsen in Wateringen zijn de druivenkas, fietsroute vertrekpunt de Bonte Haas en de oude windmolen. Bij de druivenkas wordt de originele Westlandse wijn geproduceerd. 

Het object betreft de oude boerderij aan de dorpskade. De boerderij en bijgebouwen zijn in 2002 volledig nieuw gebouwd, met behoud van de authentieke details. De boerderij is met de historische stenen weer opgebouwd. Het geheel bestaat uit twee gebouwen en heeft zowel wonen als werken als bestemming. 

Mogelijkheden, het object heeft vele mogelijkheden voor bedrijfsactiviteiten:
-Wellness en Leisure centre
-Restaurant ( bijvoorbeeld pannenkoekenboerderij ) nog niet in het Westland.
-Praktijkruimte voor arts.
-Exclusieve kantoorruimte.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Indeling

De Boerderij (750m2).

De boerderij bestaat uit diverse ruimte, voorhuis, bovenverdieping, stal, zolder en kelder. Het geheel is nu in gebruik als winkel in exclusieve woning inrichting. 
Voorhuis: 		10x8mtr
Zolder:  		10x8mtr
Stal:			10x27mtr
Bovenverdieping:	10x27mtr
Kelder:			6.5x5 mtr
Bestemming:		bedrijvigheid.

De hofstede (844m2)

De hofstede is nu in gebruik als woonhuis. Het betreft een 3 verdiepingen woonhuis met grote woonkeuken en rondom tuin. 
Souterrain:		    11x24 mtr
Tussenverdieping	11x24 mtr
Bovenverdieping	    11x24 mtr
Keuken			     8x 4 mtr
Schuur			     8x2.5mtr
Het souterrain is nu in gebruik als opslag, de ruimten zijn nog flexibel in te delen. Op de tussenverdieping is nu het woongedeelte, hier is een grote woonkeuken, slaapkamer, badkamer, loungehoek en tv ruimte. Op de bovenverdieping zijn nu 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het geheel verkeerd natuurlijk in een optimale staat van onderhoud.

Bijzonderheden

-Parkeerplaatsen 12 stuks op eigen terrein.
-Het geheel is in 2002 grondig gerenoveerd. 
-Boerderij in historische stijl in 2002 opnieuw opgebouwd.
-Geheel verkeerd in perfecte staat van onderhoud.
-Buiten schilderwerk 2019.
-Privé parkeerplaatsen (12 stuks )
-Object bevindt zich op een eiland ( veel privacy )
-Op korte termijn beschikbaar.

Kenmerken