Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

RIANT 3-KAMER TOP-APPARTEMENT IN CHARMANT GEBOUW MET LUXE UITSTRALING BINNEN. DIT LEUKE APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN EEN RIANTE WOON-/EETKAMER, 2 RUIME SLAAPKAMERS, BALKONS OP HET NOORDEN EN ZUIDEN EN DE DROOM VAN IEDERE VROUW: EEN INLOOPKAST.
Dit appartement, gelegen in Oud Rijswijk, ligt in een charmant straatje met veel groen. De kamers zijn sfeervol ingericht en daarnaast is het appartement voorzien van een badkamer met douche, separaat toilet, keuken en een inloopkast.

Indeling:
Middels het open portiek is de entree van de woning op de eerste verdieping te bereiken. De ruime hal is voorzien van de meterkast en biedt via de trap toegang tot de gang op de tweede verdieping. De L-vormige woon-/eetkamer (7,32/3,30m x 5,82/3,97m) is heerlijk licht door de grote raampartijen waaronder een erker met kunststof kozijnen en dubbel glas. Het balkon op het zuiden (0,88m x 2,99m) is bereikbaar via de openslaande deuren van hout met enkel glas. De riante slaapkamer (5,58m x 3,30m) is voorzien van tapijt en ook openslaande deuren naar het balkon op het noorden (0,90m x 2,76m). 

De keuken (3,96m x 2,11m) is voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap en biedt tevens toegang tot het balkon op het noorden. De andere slaapkamer (3,96m x 2,27m) is ruim 3 meter hoog en net als de rest van het appartement voorzien van een laminaatvloer. Ook hier biedt een groot raampartij voldoende licht. Naast de tweede slaapkamer is het separate toilet gesitueerd en daarnaast de badkamer met louvredeuren. De badkamer (1,36m x 2,77m) is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Als laatste bevindt zich naast de trapopgang een heuse inloopkast met ook nog voldoende ruimte achter en boven de trap om andere spullen op te bergen.  Kortom een interessant appartement in een leuke buurt en zeker een bezichtiging waard.

Bijzonderheden: 
- Een balkon op het noorden en een balkon op het zuiden
- Woonoppervlakte ca. 95 m²
- Zeer ruime woon-/eetkamer ca. 34 m2
- 2 slaapkamers ca. 18 m2 en 9 m2
- Inloopkast
- Keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat en afzuigkap
- Voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen en enkel glas met houten kozijnen
- Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, scholen, winkels
- Binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam & Amsterdam etc.
- CV-ketel; Vaillant
- Elektra; 2 groepen
- VVE 1/6e aandeel bijdrage € 40,- per maand; reserve: € 11.283,08 dd 10-05-2019
 
Verkoopcondities;
* Scherpe bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Rijswijk of Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.
* Niet bewoners clausule

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken