Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

HEERLIJKE WOONARK MET 1 SLAAPKAMER VOOR EEN JONG STEL, STARTER OF OUDER STEL. LEUK ALS VASTE WONING OF PIED-A-TERRE MIDDEN IN DEN HAAG. VOORZIEN VAN DRIJVEND TERRAS OP HET ZUID-OOSTEN, EEN WARMTEPOMP EN ZONNEPANELEN.
De woonark is voorzien van een fijne lichte woonkamer met open keuken en een bijna even ruime slaapkamer met open badkamer welke eenvoudig dichtgemaakt kan worden. De woonark ligt op één van de leukste locaties van Den Haag, op loopafstand van winkelcentrum Leyenburg en het Zuiderpark.

Indeling:
Totale lengte van de woonark is 19,20 x 4,40 en voorzien van een houten berging (2,71m x 1,75m) met elektra-aansluitingen op de kade en ruim terras. Woonark  Lotus is voorzien van een uitgebreid alarmsysteem incl.  bewegingssensors, en raam en deurmagneten alsmede rook en watermelders. Binnenkomst is in de open keuken die nog wat extra aandacht verdient. De keuken is voorzien van een halogeen kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Er is ruimte voor een koel-/vriescombinatie. Aan de rechterzijde van de entree bevindt zich het toilet.

De heerlijk lichte woonkamer (7,71m x 3,73m) is voorzien van veel ramen met uitzicht op het vaarwater en openslaande deuren naar het drijvende terras (3,92m x 5,10m) op het zuidoosten. Perfecte plek om te genieten van de zon, de rust en de activiteit op het water.

De ook zeer lichte slaapkamer aan de linkerzijde van de woonark is goed ruim (7,85m x 3,73) en voorzien van een open badkamer met vaste spiegelkast, douchecabine, wastafel en als klap op de vuurpijl een bad op poten! Er ligt door de hele woonark een houten vloer en in de badkamer tegels op de vloer. De wanden zijn voorzien van geverfd glasweefsel behang en er zijn diverse stroompunten voor wand- en plafondlampen. De meeste ramen zijn voorzien van rolhorren.

De Lotus is een duurzame woonark.  Behalve 12 zonnepanelen die stroom opwekken is er een warmtepomp geïnstalleerd. Het is een lucht/water warmtepomp die gekoppeld is aan de HR-ketel. Met deze combinatie wordt onder alle weersomstandigheden het hoogste rendement gehaald. Door deze energiebesparende maatregelen zijn de maandelijkse energiekosten van de Lotus bijzonder laag.  

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1962;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Ruime slaapkamer met open badkamer;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* Voorzien van zonnepanelen en lucht/water warmtepomp en houtkachtel;
* Rioolpomp merk Jung;
* CV Intergas geinstalleerd in 2018;
* Elektra; 8 groepen. waarvan 3 voor het alarmsysteem en 1 aardlekschakelaar;
* Houten kozijnen met dubbel glas;
* Voldoende parkeergelegenheid op de kade voor de woonark;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Oplevering per direct mogelijk
* Betreft scherpe bieden vanaf prijs
* Casco rapport beschikbaar en zichtbaar bij documenten

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 265,65 per half jaar.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra. 

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken