Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop.  Bent u op zoek naar een soortgelijke woning schrijf u dan gratis in op de website van DIVA Makelaars. U krijgt dan het nieuwste woningaanbod als eerste toegezonden nog voordat deze op Funda geplaatst gaat worden.

GA VOOR EEN UITGEBREIDE PRESENTATIE INCLUSIEF (360 GRADEN) FOTO'S, VIDEO, PLATTEGROND EN BROCHURE NAAR DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR!

HEERLIJK STARTERSAPPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE TUSSEN HET ZUIDERPARK EN PARK OVERVOORDE IN DE WIJK MOERWIJK. DICHT BIJ DIVERSE VOORZIENINGEN IS DIT 3, VOORHEEN 2, KAMER APPARTEMENT ZEER GUNSTIG GELEGEN IN DEN HAAG. HET ZONNIGE BALKON OP HET ZUIDWESTEN MAAKT HET HELEMAAL AF.

Dit startersappartement bevindt zich op de derde verdieping van een galerijflat met afgesloten entree en is bereikbaar via een trap en lift. Op de begane grond bevinden zich diverse bedrijven.

Indeling:
Toegang tot de flat via een afgesloten entree en de derde verdieping is te bereiken via een trap en lift. Via de galerij buiten op de derde verdieping is het appartement te betreden. De hal biedt toegang tot diverse ruimtes en daar bevindt zich ook de meterkast. De keuken kijkt uit over het speelplein van een voormalig kinderdagverblijf en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap en vaatwasser. De naastgelegen badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. 

De slaapkamer (4,34m x 2,66m) aan de galerijzijde is ruim bemeten en net als de woonkamer voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een laminaatvloer. De woonkamer (4,11m x 3,79m) is voorzien van een groot raampartij waardoor het een heerlijk lichte ruimte is. Aangrenzend aan de woon kamer is een extra slaapkamer (2,63m x 1,77m) gecreëerd. Deze is ook voorzien van een groot raampartij met kunststof kozijnen en dubbel glas en vloerbedekking. De woonkamer biedt nog toegang tot het balkon (1,74m x 1,49m) dat gelegen is op het zonnige zuidwesten.

In het souterrain bevindt zich nog een berging (2,06m x 1,51m).

Een fijn en goed onderhouden startersappartement op een geweldige locatie. Laat je verrassen en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden: 
- Woonoppervlakte ca. 47 m²
- Keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap en vaatwasser
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, uitgezonderd de houten voordeur
- Zonnig balkon op het zuidwesten
- Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, sport, scholen en winkels
- Huurgeiser en blokverwarming
- Elektra; 2 groepen
- VVE 1/65e aandeel bijdrage € 221,71 per maand inclusief voorschot in water en warmte; reserve per 20-11-2018: € 227.920,55
- Het recht van erfpacht eindigt op 31 december 2028. De canon betreft € 31,54 per jaar

Verkoopcondities;
* Scherpe bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken