Omschrijving

DRIE KAMER APPARTEMENT IDEAAL VOOR STARTERS
In de wijk Bouwlust Vrederust (Venen, Oorden en Raden) gelegen drie kamer appartement (v/h 2 kamer) op de eerste verdieping. In directe omgeving van scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. Randstadrail lijn 4) en nabij uitvalsweg N211. Winkelcentrum de Stede op enkele minuten en voor een groter aanbod winkels is winkelcentrum Leyweg in de buurt. Bouwlust Vrederust is een groene en kindvriendelijke wijk. Voor een uitgebreide wandeling is recreatiegebied de Uithof ideaal. Vandaar uit kunt u via Madestein en het 350 jaar oude Landgoed Ockenburg de duinen en het strand bereiken. Berenrade 1 heeft een lichte woonkamer, een gesloten keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, een balkon (zuid-oost) en eigen berging op de begane grond. 

Indeling:
Entree middels gesloten portiek met bellentableau waarna u de trap en lift bereikt. Via de gemeenschappelijke tuin komt u bij de berging (1.62 x 3.27) op de begane grond. Op de eerste verdieping is de entree naar het appartement. Bij de entree van de woning bevindt zich in een afgesloten bergkast de eigen CV ketel. In het appartement geeft de hal met meterkast toegang tot de vertrekken. Via de lichte woonkamer (3.94 x 5.20) heeft u toegang tot het balkon (3.17 x 1.20) op zuid-oosten gelegen en de masterbedroom (3.72 x 3.20) met tapijt. In deze vertrekken geniet u in de middag en avond van de zon. Vanuit de hal komt u in de eenvoudige keuken (1.69 x 3.37) voorzien van keukenkastjes met voldoende ruimte om losse apparatuur te plaatsen. Vanuit de hal bereikt u ook de tweede slaapkamer (2.66 x 4.43) met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. In de woning ligt een lichte laminaat vloer.  De keuken, badkamer en toilet zijn betegeld. De badkamer (1.98 x 2.32) is voorzien van een douche, wastafel met kastjes en de aansluiting voor wasmachine en droger en er is een aparte toilet met fonteintje. 

Bijzonderheden:
* Volledig voorzien van dubbel glas en houten kozijnen
* Actieve VvE bijdrage per maand € 177,00
* Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
* Elektra; 3 groepen en aardlekschakelaar, slimme meter
* Eigen berging op begane grond 
* Bosch CV ketel eigendom (2010) voor verwarming en warm water
* Mechanische afzuiging in keuken, badkamer en toilet
* Vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkelcentrum, scholen en kinderopvang

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in omgeving Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken