Te koop: Bouw nu je droomwoning!

Westersingel 25-27, 2651 CM Berkel en Rodenrijs
€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

In 1905 was de Westersingel nog een landweg, door hekken verdeeld in percelen die verhuurd werden. Omstreeks die tijd werden aan de toen genoemde combinatieweg de eerste huizen gebouwd, voordien was het alleen maar een gelegenheid voor de boeren om hun land te bereiken.

Anno 2020 ga je wonen aan het verlengde van een nieuw te ontwikkelen winkelcentrum. Centraler kan bijna niet! Op struikelafstand vind je de dagelijkse winkels, horeca en medische voorzieningen. Het cultuurhuis (Blok B) wordt de culturele hotspot van Berkel waar Boeken, Bistro en Beelden de ruimte krijgen, bovendien is er plek voor horeca, film en podiumkunst. De sportvelden liggen op ook wandelafstand. Dicht bij de natuur, de Rotte en het Bergse Bos, maar ook zeer dicht bij de steden Rotterdam, Delft en Den Haag. De gemeente Lansingerland zal de komende jaren groeien naar zo’n 70.000 inwoners. Om te blijven voldoen aan de condities van die fijne plek, zal het voorzieningenniveau hierop worden afgestemd. Een onderdeel daarvan is dat het centrum van Berkel aan de westzijde wordt afgemaakt. De aantrekkingskracht en de levendigheid van het centrum wordt daarmee verder vergroot. Berkel Centrum wordt zo een veelzijdig verblijfsgebied, waar gemak en ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer de boventoon voeren.

Het betreffen nu twee percelen (met bebouwing) van respectievelijk 256m2 en 325 m2, die samen aangeboden worden, in totaal 581 m2. Een prachtige plek om samen een nieuw plekje te bouwen, of misschien wel alleen?! Dit laatste hebben wij niet onderzocht bij de gemeente, maar behoort wellicht ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05137
Vraagprijs € 600.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 24 maart 2020
Laatste wijziging Maandag 6 april 2020
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 581 m²
Locatie
Ligging Aan water
In centrum
Nabij school
Nabij winkelcentrum
Neem contact met mij op

ZonZone