Blog van Veni Vendi over onderwerpen voor u!

Wij schrijven blogs, over uiteenlopende en actuele onderwerpen. Onderwerpen die recent in de media zijn verschenen, maar ook allerlei juridische wetenswaardigheden, tips en andere adviezen.

FAQ over de overdrachtsbelasting voor starters

FAQ over de overdrachtsbelasting voor starters Op Prinsjesdag 2020 is bekend gemaakt dat de overdrachtsbelasting voor jonge kopers, starters en doorstromers tot 35 jaar vanaf 1 januari 2021 wordt afgeschaft voor een periode van 5 jaar. Hoe en wanneer je hiervoor in aanmerking komt is voor velen nog onduidelijk. VBO Beleidsadviseur Wonen Sandra Marris geeft antwoorden op de meest gestelde vragen hierover.

Paasweekend, de woningmarkt en veranderingen in haar bedrijsvoering

Paasweekend, de woningmarkt en veranderingen in haar bedrijsvoering Samen sterker. Tegenwoordig zie je deze hashtag veelvuldig voorbijkomen. Hier geloven wij in: samen bereik je namelijk echt meer door van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarom hebben we aan VBO-makelaars en -taxateurs gevraagd om een leuke anekdote of handige tips vanuit hun expertise met ons te delen.

WOZ, uw huis gewaardeerd door de overheid

  WOZ, uw huis gewaardeerd door de overheid Wederom een onderwerp waar de meeste mensen liever niet op een verjaardag het gesprek mee willen openen. Want, is het huis van de buren even veel waard als dat van jullie? Ik begrijp dat u onderwerpen als uw persoonlijke vermogen en financiën niet direct op tafel wenst te leggen.