Medewerkers

Dit is de hoofdtekst boven de medewerkers. Je kunt deze tekst eenvoudig aanpassen in het beheergedeelte van je website.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben kijk dan op ons help center.

Veni Vendi

Veni Vendi

Van der Hoevenlaan 15 2651 DE Berkel en Rodenrijs
Veni Vendi is uw gedreven partner in de aankoop, verkoop of taxatie van uw droomhuis. Veni Vendi staat voor Rotterdamse eerlijkheid en daadkracht maar wel altijd met flair. Zo zijn we eerlijk over wat een huis waard is, welke pluspunten meer aandacht mogen krijgen of wat de tekortkomingen zijn. Of als uw situatie het niet toelaat om kasteeleigenaar te worden, en u beter voor een goed onderhouden appartement kunt kiezen.

Aankoop

Hebt u een woning op het oog? Dan gaan we met mee en kijken we net zo enthousiast - maar wel door een iets kritischer bril - naar uw toekomstige stulpje. We begeleiden u van het omschrijven van uw woonwensen, het aanvragen van het bouwkundig rapport tot en met het tekenen van het koopcontract. En we lezen altijd heel secuur de kleine juridische lettertjes voor u door. En passen ze aan als dat nodig is.

Verkoop

Als u uw woning wilt verkopen, kunt u kiezen voor een full-service pakket. Hierbij zorgt Veni Vendi onder andere voor het juiste energielabel, een professionele fotograaf en interieurspecialist, plattegronden, het inplannen van kijk-afspraken en een open huis. We laten u anders naar uw eigen huis kijken. We zorgen er met een dosis creativiteit voor dat uw 'te oude of te kleine huis' transformeert in het droomhuis van een nieuwe eigenaar. Kortom, we nemen u zorg uit handen. Als u de meeste dingen liever zelf wilt regelen en maar één of een paar diensten af wilt nemen, is dat ook mogelijk. Bijvoorbeeld de opname van de woning in onze data-base.

Veni Vendi haalt er het beste voor u uit

Astrid Weps is de drijvende kracht achter Veni Vendi: ‘Een huis kopen of verkopen is een grote gebeurtenis in het leven. Als makelaar kom ik veel te weten over uw persoonlijke situatie, inkomsten en vermogen. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we samen een team vormen en elkaar vertrouwen. Zo kan ik er het beste voor u uithalen of u behoeden voor nadelige ontwikkelingen. U kunt altijd rekenen op mijn volledige inzet en aandacht. Ik wacht niet af, maar doe wat er gedaan moet worden. Als dat inhoudt dat ik het dak op moet klimmen om de staat van een schoorsteen te controleren, dan doe ik dat. Maar altijd in stijl, dus daarbij hou ik wel mijn hakken aan!'

Aanbod van Veni Vendi

Team van Veni Vendi